Tietoa meistä

"DETERMINATION IS FOUNDED ON PASSION, LIKEWISE
PASSION IS FOUNDED ON A VISION."

Hellman Corporation on perheyritys Joensuusta, joka tarjoaa osaamistaan Shopify verkkokauppoihin, kotisivuihin, valokuvaukseen, videotuotantoihin, unohtamatta markkinointia ja brändäystä. Kaiken takana ovat verkkokauppiaat, visionäärit ja sähköisen kaupankäynnin ammattilaiset Tuuli ja Samuli Hellman, jotka haluavat tarjota asiakkailleen vain parasta!

Meidän joukkue

Olemme virallinen Shopify Partner
Olemme virallinen Shopify Partner

Sähköinen laskutus

OVT-tunnus: 003729097213
Operaattori: Säästöpankit (ITELFIHH)

Verkkokauppiashistoriamme

Samuli on pyörinyt verkkokauppojen parissa täysipäiväisesti jo vuodesta 2008, mutta yhteinen tarinamme verkkokaupankäynnin parissa alkoi vuonna 2012, jolloin syntyi naisten vintagetyylisin vaatteisiin suuntautunut Miss Windy Shop. Samana vuonna perustimme Mad Supply -nimisen verkkokauppan, jossa hallinnoimme ja ylläpidimme n. 25 eri bändin virallista ja erittäin kansainvälistä verkkokauppatoimintaa (mm. Nightwish, Children Of Bodom, Sonata Arctica ym.). Mad Supply siirtyi liiketoimintakaupan myötä Backstage Rock Shopille vuonna 2015. Toiminta siirtyi hyviin ja osaaviin käsiin. Samuli on ollut mukana toteuttamassa kymmeniä eri verkkokauppoja vuosien varrella.

Ihmiset kaiken takana

Olemme hyvin erilaisia ihmisiä, joka tekee meistä tehokkaan tiimin. Pystymme ehkä luomaan paremman kuvan toisistamme, kuin itsestämme. Siispä:

Tuuli kirjoittaa Samulista:

Samulin kiinnostus tietokoneisiin, peleihin ja tietotekniikkaan alkoi jo lapsena ja huhut kertovat kotisivujen ja omien tietokoneiden rakenteluiden alkaneen jo 1990-luvun alkupuolella, heti internetin vallattua maailmaa. Samulin mielenkiinto kaikkea sähköistä kaupankäyntiä kohtaan on käsittämättömän laaja, jonka vuoksi hän kykenee itse prosessoimaan ja tuottamaan lähes kaikki verkkokauppaan ja kotisivuihin liittyvät kokonaisuudet. Samulilla on ällistyttävä kyky omaksua uusia asioita valonnopeudella ja mikäli joku asia tuottaa ongelmia, hän kaivaa niihin ratkaisun päänsä superlaajasta tietokannastaan tai selvittää ongelman asiantuntijoiden avulla. Tämän lisäksi Samuli on opiskellut itsenäisesti valo- ja videokuvausta, jonka vuoksi pystymme itse tuottamaan materiaalia asiakkaalle helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kaikessa tekemisessä huokuu halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Ei ole ihme, että löydät Samulin perjantai-iltana selailemassa vaikkapa intialaisten valokuvaajien tuotantoa tai lukemassa isojen verkkokauppojen logistiikasta, uuden tiedon ja uusien ideoiden ammentaminen on Samulille äärimmäisen tärkeää ja voimaannuttavaa.  

Samuli kirjoittaa Tuulista:

Tuuli on sydämellinen organisaattori. Useana aamuna kuulen Tuulilta alkavan päivän tärkeimmät asiat, jotka näen myös kalenteristamme, mutta Tuuli tietää milloin en ole sitä katsonut. Projektien suunnittelussa Tuulin vahvuus ei ole pelkästään kokonaisuuden hahmottamisessa ja käytännön suunnittelussa, vaan hän kaivaa projekteihin mitä hämmästyttävämpiä ideoita, joita ilman toteutuksessa olisi mittava aukko. Tuulilla on vahvat mielipiteet ja hän osaa sanoa ne suoraan: keskinkertainen tai hyvä ei riitä, hän haastaa toteuttamaan asiat paremmin. Lopuksi sen aina viimeistään huomaa: oikeassa oli. Kaiken järjestelmällisyyden ja kiireisten päivien vastapainona Tuuli tuulettaa päätään tanssimalla balettia kolme kertaa viikossa.

 


 

Voit olla meihin yhteydessä joko suoraan ylhäältä löytyvillä yhteystiedoilla tai alla olevaa lomaketta käyttäen.