Referenssit

 Olemme vuosien aikana toteuttaneet huomattavan määrän erilaisia ja erikokoisia tuotantoja: verkkokauppoja, kotisivuja, valokuvauksia, markkinointia ja paljon muuta. Keräämme tälle sivulle pikkuhiljaa referenssejä ja tarinoita toteutuksien takana.

Sarustiikka

Verkkokaupan ja Shopify POS:n toteutus

Sarustiikka - Rustiikkinen sisustuskauppa netissä

Joensuussa toimiva, ihastuttava sisustuskauppa Sarustiikka halusi viedä upean kivijalkamyymälänsä myös nettiin kaikkien saataville. Matkan varrella kävi selväksi, että Shopifyn POS -ratkaisu voisi myös korvata olemassa olevan kassamyyntiratkaisun ja yhdistää sekä verkkokaupan, että kivijalan tuotekatalogin Shopifyhin.

"Noin kaksi vuotta sitten ostin ystävältäni Joensuun Taitokorttelissa, vanhassa takomon tilassa sijaitsevan sisustusliike Sarustiikan. Heti alusta asti oli selvää, että tulevaisuudessa haluan kivijalkakaupan lisäksi Sarustiikalle verkkokaupan.

Matkahuolto järjesti verkkokauppakurssin ja siellä oli myös Samuli ja Tuuli, kertomassa oman verkkokauppansa tarinaa ja mitä heillä on tarjota verkkokaupan tekemiseen. Vakuutuin ja ihastuin jo kurssilla siitä, miten järkeenkäyvästi ja innostavasti he puhuivat kaikesta. Vaikka olenkin ollut kahvila-leipomo Houkutuksen yrittäjä yli 30 vuotta, minulla ei ollut minkäänlaista kokemusta verkkokaupan pitämisestä ja ajattelin, että sinä päivänä, kun verkkokauppa ajankohtainen, soitan heille. ”Harjoittelin” kivijalkamyymälän kanssa noin puolitoista vuotta ja sitten oli puhelun aika. Tässä ollaan nyt! Verkkokauppa on ollut auki muutaman kuukauden.

Olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Samuli ja Tuuli on auttanut ihan kaikessa ja neuvonut kaiken niin, että me ummikotkin olemme ymmärtäneet. Olemme pitäneet yhdessä myös täsmäkoulutuspäiviä henkilökunnan kanssa, ottaen asiat yksi kerrallaan haltuun.

Esimerkki viikon takaa kertoo paljon. Samuli laittoi minulle viestin myöhään arki-iltana, että onko kaupalla kaikki hyvin, kun postitustarrakone näyttäisi olevan päällä. Minä siihen, että työntekijämme siellä tekee ”yövuoroa” ja pakkaa lähetyksiä. Aito välittäminen näkyy niin monessa asiassa ja tuntuu kuin Samuli ja Tuuli tekisivät verkkokauppaa kuin omaansa, panostus siihen on juuri niin täydellistä."

-Pirkko Burman, Sarustiikka

sarustiikka.fi

Konecenter.com

Verkkokaupan toteutus Shopify -alustalle

Konecenter - Milwaukee kauppiaasi Suomessa

Konecenter on uusi verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaat Milwaukeen työkalut ja tarvikkeet niin ammattilaisille kuin yksityishenkilöille. Konecenterin erottaa monesta muusta toimijasta toimiva ja informatiivinen verkkokauppa, innovatiivinen markkinointi, nopea toimitus, asiantunteva palvelu ja hinta. Verkkokauppa rakennettiin tukemaan jo olemassa olevan kivijalan toimintaa.

"Kartoitimme yrityksemme sisällä usean kuukauden ajan verkkokaupan tarpeita ja mahdollisuuksia liiketoimintaamme. Asian edetessä yhteistyö Hellman Corporationin kanssa alkoi ja tarpeillemme alkoi löytyä rajat ja mahdollisuuksia heti ensimmäisessä palaverissa. Verkkokaupan toteuttajan valintaan vaikutti meillä toteutusaikataulu, osaaminen, palveluiden hinta, jo tehdyn työn laatu, henkilökemiat ja reaktiokyky vastata juuri meidän teknisiin haasteisiin.

Sähkötyökaluihin keskittyneen verkkokaupan rakentaminen meidän vaatimustasolla oli haastava ja iso prosessi. Oma tieto ja taito nousee vääjäämättä tällaisen projektin yhteydessä ja uusi liiketoimintamuoto kasvaa luontevaksi osaksi koko liiketoimintaa, sekä sen myötä lopulta merkittäväksi osaksi myyntiä.

On ensisijaisen tärkeää, että tässä on mukana silloin toimija jolla on vahva kokemus eikä askeleet horju. Heidän osaamisensa myötä löysimme kaiken logistisista ratkaisuista tuotepakkauksiin. Tällainen on alkumetreillä äärimmäisen tärkeää, eikä kerry turhia oppirahoja maksettavaksi. Me olemme yhteistyömme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Meillä on juuri sellainen kauppa kun halusimme ja sellaisella alustalla, että se on täysin meidän hallittavissa. Oma sisältötuotannollinen osaaminen liittyi sujuvasti heidän toimintoihin ja meidän visiot saivat tilaa rohkeasti kehittyä siihen muotoon kuin me halusimme ja tämä kehitys vain jatkuu.

Vaikka verkkokauppamme on valmis ja olemme jo tehneet toisen sivuston itsenäisesti, yhteistyö Hellman Corporationin kanssa jatkuu. Kehitämme yhdessä verkkokauppaamme ja puhelimitse meille vastataan aina ja meitä oikeasti kuunnellaan. Nämä kaikki yhteenlaskettuna muodostavat huomattavan arvotekijän, jolle me annamme todella suuren painoarvon. "

-Jone Väänänen, Konecenter.com

konecenter.com

Vesiurheilu.fi

Verkkokaupan toteutus Shopify -alustalle sekä valokuvaus

Vesiurheilu - SUP-laudat ja varusteet netistä

Vesiurheilu.fi on Suomen suurin vesiurheilualan verkkokauppa. Ammattitaitoinen henkilökunta kiertää ahkerasti myös alan messuja, joissa he pystyvät ottamaan myös tilauksia vastaan asiakkailta. Toteutimme heille uudistetun Shopify-verkkokaupan kiireellisellä aikataululla. Optimoimme hakukonenäkyvyyttä ja asiakaspolkua täsmällisesti ja määrätietoisesti benchmarkaten tuloksia. Tämän lisäksi tuotimme heille myös kuvamateriaalia markkinoinnin tueksi.

"Hyväksyimme asiallisen tarjouksen eräältä toiselta Shopify-toimijalta ja aloimme siirtää vanhaa kauppaamme shopifyn alle. Viivästyksiä alkoi tulla jo ensi metreillä ja lopulta 2,5kk kestoiseksi sovittu projekti venyi 17 kuukauteen, emmekä olleet tyytyväisiä graafiseen ulkoasuun, SEO-asiat herättivät epäilyksiä ja konversioprosenttikin oli matala. Yhteydenpito IT-toimittajaan oli vaivalloista ja hankalaa, jotta olisimme saaneet em. ongelmat kuntoon.

Tiukalla rupeamalla Hellmanit saattoivat ennen 2019 sesonkiamme tyylittelyt, graafisen ulkoasun, valikot, SEOt ja monta muuta asiaa kuntoon mitkä vaikuttavat seuraavaan kauteen kerrannaisvaikutteisesti. Tällä hetkellä statistiikka puhuu omaa kieltään, ”Shopifystä Shopifyhin” siirtymisen jälkeen kaikki verkkokaupalle kriittiset arvot ovat nousseet 20-150%.

Tällaista ajattelevaisuutta ja asiakkaan huolenpitoa saa IT-toimijoilta tai miltään muultakaan toimijalta enää ani harvoin. Seitsemänvuotisen verkkokauppauramme aikana Hellman Corporation on yksi harvoista (ellei peräti ainut) IT-toimija, joka näkee kokonaisuuden, asiayhteydet, hallitsee asiakaspalvelun ja yhteydenpidon sekä osaavat myös koodin. Asiakaslähtöisyydestä puhuvat kaikki, mutta Hellman Corporationin kanssa kannattaa kokeilla mitä se oikeasti tarkoittaa!"

-J. Jaakonsaari, Vesiurheilu.fi

vesiurheilu.fi

Molly's Diary

Verkkokaupan toteutus Shopify -alustalle sekä valokuvaus

Mollys Diary - alusvaatteet naisille

Molly's Diary on uusi suomalainen nettikauppa, jolla on missio: Laadukkaiden naisten alusvaatteiden ostaminen netistä tulisi olla helpompaa. Pääsimme tuomaan omaa kokemustamme projektiin mukaan jo alkumetreiltä saakka. Suunnittelimme ja toteutimme Molly's Diarylle myös editorial- ja tuotekuvaukset sekä studiolla että lokaatiossa.

Lähdin verkkokauppiaaksi pienellä kokemuksella ja vähällä tietotaidolla nettikaupankäynnistä, enkä siksi ollut varmasti helpoin asiakas. Jälkiviisaana voin kuitenkin todeta tehneeni täydellisen valinnan alkaessani yhteistyöhön Samulin ja Tuulin kanssa. Idea oli luoda visuaalisesti ja sisällöllisesti tyylikäs ja laadukas kauppa, jossa ratkaisuja tehdään tulevien asiakkaiden näkökulmasta. Visuaalisuuteen kuuluu olennaisesti kuvamateriaali niin tuotteisiin kuin mainoksiinkin ja voin rehellisesti sanoa olevani enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen, jonka tämä kaksikko minulle toteutti. Läpi koko prosessin sain valtavasti elintärkeitä neuvoja ja oppeja ja mikä parasta, oli yhdessä tekeminen Samulin ja Tuulin kanssa todella hauskaa alusta loppuun! Samalla kun kauppaa toteutettiin, koen käyneeni läpi pitkän oppimäärän verkkokauppaopistossa nimeltä Hellman Corporation. Lämmin kiitos!

-M. Koistinen, Molly's Diary

mollysdiary.com

Sinunapteekki.fi

Verkkokaupan toteutus Shopify Plus -alustalle

Sinunapteekki.fi - Luontaistuotteiden verkkokauppa

Toteutimme luontaistuotteiden verkkokaupalle uuden kodin Shopify Plus -alustalle. Heidän aiempi, runsaasti räätälöity verkkokauppa-alusta oli tulossa tiensä päähän, ja useiden kaatuneiden verkkokaupan uudistamisyritysten jälkeen he ottivat meihin yhteyttä kysyäkseen "Onnistuuko?". Onnistui.

"Yhteistyö Samulin ja Tuulin kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Uuden verkkosivuston tekeminen jo yli 10-vuotta menestyksekkäästi toimineelle verkkokaupallemme on vaativa ja haasteellinen työ. Samulin ja Tuulin kanssa tämä iso projekti oli johdonmukaista ja selkeästi etenevää. Samulilla on loistava näkemys mitä verkkokauppa vaatii niin käytännöllisesti kuin asiakkaiden näkökulmasta. Projektin läpi vieminen oli meille selkeää, koska Samuli ja Tuuli puhui ns. samaa kieltä, ei tarvinnut koodareiden kieltä ymmärtää vaan hän kertoi asiat niin, että olimme kokoajan kartalla mitä tapahtuu ja milloin. Se, mikä meistä oli hienointa tässä, että kokoajan mentiin asiakas edellä. Mikäli haasteita tai ongelmia tuli, ne ratkaistiin, jotta saimme hyvät lähtökohdat avata uudistunut verkkokauppa asiakkaillemme. Samuli ja Tuuli ottivat työssään hyvin huomioon meidät, eli asiakkaansa. He olivat aidosti kiinnostuneita keitä olimme ja mikä on verkkokaupamme asiakasryhmä - näin ollen saimme hyvän kokonaiskuvan alkaa luomaan uusi verkkokauppasivusto, joka on meidän näköinen, ja joka tukee meidän arvoja, asiakasta unohtamatta. Suuri kiitos Samuli ja Tuuli! Voimme lämpimästi suositella teitä yhteistyökumppaniksi verkkokauppaprojekteihin."

-Niina Palosaari, Henkilöstö- ja verkkokauppapäällikkö, Sinunapteekki.fi

sinunapteekki.fi

Kivuton Eläintohtori ja Verkkokauppa

Shopify Plus -kaupan toteuttaminen, kuvien ja mainosvideoiden tuottaminen sekä Facebook -markkinointi

Kivuton Eläintohtori ja Verkkokauppa

Olemme toteuttaneet Kivuton Eläintohtorille Shopify Plus -verkkokaupan sekä kuva- ja videomateriaalia markkinointia varten. Kuvien ja videoiden on tullut heijastaa Kivuttoman vahvaa brändiä ammattimaisena eläinlääkäriasemana ja erikoisruokavalioiden asiantuntijana.

"Yhteistyö Samulin kanssa on tuottanut yrityksellemme merkittävästi lisäarvoa. Samuli osaa ja ymmärtää verkkokauppaan liittyvät asiat ja prosessit kokonaisvaltaisesti. Samulilla on myös kokemusta ja näyttöä sosiaalisen median markkinoinnista erityisesti facebookissa. Viime aikoina olemme toteuttaneet videokuvaus-projekteja, joista Samuli on vastannut kaikesta alusta loppuun. Videot ovat olleet menestys. Samulin kanssa on ollut erittäin mielekästä kehittää verkkokauppaa ja siihen liittyviä prosesseja ja markkinointia. Suosittelen!"

-Heikki Mäkimattila, Yrittäjä ja toimitusjohtaja, Eläintohtori Kivuton

kivuton.fi

Miss Windy Shop

"Best way to be in style is to wear something that never goes out of style!"

Miss Windy Shop - Verkkokauppa ainutlaatuisille naisille

Meidän oma verkkokauppa, jonka voimanlähteenä on myös Shopify. Perustimme Miss Windy Shopin marraskuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2012. Pian Miss Windy Shop vakiinnutti paikkansa Suomen suurimpana pin-up lifestyle verkkokauppana. Pyöritämme verkkokaupan kaikkia osa-alueita tehokkaasti ja ammattitaidolla.

misswindyshop.com

Berry Piper

"Boho is back!"

Berry Piper - Boheemien haaremihousujen nettikauppa

Olemme myös mukana boheemissa Berry Piper -nettikaupassa. Tuotamme verkkokaupan kuvat, videot, verkkokaupan koodaamisen, optimoinnin sekä markkinoinnin. Kaupan päätuotteena on eksoottiset ja erittäin mukavat haaremihousut, jotka kerran päälle vedettyään ei helposti pois lähde. Berry Piperin valikoima nojaa vahvasti boheemiin tyyliin ja joogakulttuuriin. Myös Berry Piper käyttää Shopify -alustaa tehokkaaseen kaupankäyntiin.

berrypiper.com

 


 

Kutkuttaako mielessäsi oman verkkokaupan perustaminen? Haikailetko vaihdosta uuteen verkkokauppa-alustaan? Tekeekö mielesi uusia kuvia tai videoita verkkokauppaasi tai kotisivuillesi? Onko kaikki periaatteessa reilassa, mutta tarvitsisit pientä hienosäätöä toimintaasi? Laita meille viestiä asiassa kuin asiassa, katsotaan yhdessä mitä voimme saada aikaan!