Referenssit

 Olemme vuosien aikana toteuttaneet huomattavan määrän erilaisia ja erikokoisia tuotantoja: verkkokauppoja, kotisivuja, valokuvauksia, markkinointia ja paljon muuta. Keräämme tälle sivulle pikkuhiljaa referenssejä ja tarinoita toteutuksien takana.

Molly's Diary

Verkkokaupan toteutus Shopify -alustalle sekä valokuvaus

Mollys Diary - alusvaatteet naisille

Molly's Diary on uusi suomalainen nettikauppa, jolla on missio: Laadukkaiden naisten alusvaatteiden ostaminen netistä tulisi olla helpompaa. Pääsimme tuomaan omaa kokemustamme projektiin mukaan jo alkumetreiltä saakka. Suunnittelimme ja toteutimme Molly's Diarylle myös editorial- ja tuotekuvaukset sekä studiolla että lokaatiossa.

Lähdin verkkokauppiaaksi pienellä kokemuksella ja vähällä tietotaidolla nettikaupankäynnistä, enkä siksi ollut varmasti helpoin asiakas. Jälkiviisaana voin kuitenkin todeta tehneeni täydellisen valinnan alkaessani yhteistyöhön Samulin ja Tuulin kanssa. Idea oli luoda visuaalisesti ja sisällöllisesti tyylikäs ja laadukas kauppa, jossa ratkaisuja tehdään tulevien asiakkaiden näkökulmasta. Visuaalisuuteen kuuluu olennaisesti kuvamateriaali niin tuotteisiin kuin mainoksiinkin ja voin rehellisesti sanoa olevani enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen, jonka tämä kaksikko minulle toteutti. Läpi koko prosessin sain valtavasti elintärkeitä neuvoja ja oppeja ja mikä parasta, oli yhdessä tekeminen Samulin ja Tuulin kanssa todella hauskaa alusta loppuun! Samalla kun kauppaa toteutettiin, koen käyneeni läpi pitkän oppimäärän verkkokauppaopistossa nimeltä Hellman Corporation. Lämmin kiitos!

-M. Koistinen, Molly's Diary

mollysdiary.com

Sinunapteekki.fi

Verkkokaupan toteutus Shopify Plus -alustalle

Sinunapteekki.fi - Luontaistuotteiden verkkokauppa

Toteutimme luontaistuotteiden verkkokaupalle uuden kodin Shopify Plus -alustalle. Heidän aiempi, runsaasti räätälöity verkkokauppa-alusta oli tulossa tiensä päähän, ja useiden kaatuneiden verkkokaupan uudistamisyritysten jälkeen he ottivat meihin yhteyttä kysyäkseen "Onnistuuko?". Onnistui.

"Yhteistyö Samulin ja Tuulin kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Uuden verkkosivuston tekeminen jo yli 10-vuotta menestyksekkäästi toimineelle verkkokaupallemme on vaativa ja haasteellinen työ. Samulin ja Tuulin kanssa tämä iso projekti oli johdonmukaista ja selkeästi etenevää. Samulilla on loistava näkemys mitä verkkokauppa vaatii niin käytännöllisesti kuin asiakkaiden näkökulmasta. Projektin läpi vieminen oli meille selkeää, koska Samuli ja Tuuli puhui ns. samaa kieltä, ei tarvinnut koodareiden kieltä ymmärtää vaan hän kertoi asiat niin, että olimme kokoajan kartalla mitä tapahtuu ja milloin. Se, mikä meistä oli hienointa tässä, että kokoajan mentiin asiakas edellä. Mikäli haasteita tai ongelmia tuli, ne ratkaistiin, jotta saimme hyvät lähtökohdat avata uudistunut verkkokauppa asiakkaillemme. Samuli ja Tuuli ottivat työssään hyvin huomioon meidät, eli asiakkaansa. He olivat aidosti kiinnostuneita keitä olimme ja mikä on verkkokaupamme asiakasryhmä - näin ollen saimme hyvän kokonaiskuvan alkaa luomaan uusi verkkokauppasivusto, joka on meidän näköinen, ja joka tukee meidän arvoja, asiakasta unohtamatta. Suuri kiitos Samuli ja Tuuli! Voimme lämpimästi suositella teitä yhteistyökumppaniksi verkkokauppaprojekteihin."

-Niina Palosaari, Henkilöstö- ja verkkokauppapäällikkö, Sinunapteekki.fi

sinunapteekki.fi

Kivuton Eläintohtori ja Verkkokauppa

Kuvien ja mainosvideoiden tuottaminen sekä Facebook -markkinointi

Kivuton Eläintohtori ja Verkkokauppa

Olemme toteuttaneet Kivuton Eläintohtorille paljon kuva- ja videomateriaalia markkinointia varten. Kuvien ja videoiden on tullut heijastaa Kivuttoman vahvaa brändiä ammattimaisena eläinlääkäriasemana ja erikoisruokavalioiden asiantuntijana.

"Yhteistyö Samulin kanssa on tuottanut yrityksellemme merkittävästi lisäarvoa. Samuli osaa ja ymmärtää verkkokauppaan liittyvä asiat ja prosessit kokonaisvaltaisesti. Samulilla on myös kokemusta ja näyttöä sosiaalisen median markkinoinnista erityisesti facebookissa. Viime aikoina olemme toteuttaneet videokuvaus-projekteja, joista Samuli on vastannut kaikesta alusta loppuun. Videot ovat olleet menestys. Samulin kanssa on ollut erittäin mielekästä kehittää verkkokauppaa ja siihen liittyviä prosesseja ja markkinointia. Suosittelen!"

-Heikki Mäkimattila, Yrittäjä ja toimitusjohtaja, Eläintohtori Kivuton

kivuton.fi

Miss Windy Shop

"Best way to be in style is to wear something that never goes out of style!"

Miss Windy Shop - Verkkokauppa ainutlaatuisille naisille

Meidän oma verkkokauppa, jonka voimanlähteenä on myös Shopify. Perustimme Miss Windy Shopin marraskuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2012. Pian Miss Windy Shop vakiinnutti paikkansa Suomen suurimpana pin-up lifestyle verkkokauppana. Pyöritämme verkkokaupan kaikkia osa-alueita tehokkaasti ja ammattitaidolla.

misswindyshop.com

Berry Piper

"Boho is back!"

Berry Piper - Boheemien haaremihousujen nettikauppa

Olemme myös mukana boheemissa Berry Piper -nettikaupassa. Tuotamme verkkokaupan kuvat, videot, verkkokaupan koodaamisen, optimoinnin sekä markkinoinnin. Kaupan päätuotteena on eksoottiset ja erittäin mukavat haaremihousut, jotka kerran päälle vedettyään ei helposti pois lähde. Berry Piperin valikoima nojaa vahvasti boheemiin tyyliin ja joogakulttuuriin. Myös Berry Piper käyttää tehokasta Shopify -alustaa tehokkaaseen kaupankäyntiin.

berrypiper.com

 


 

Kutkuttaako mielessäsi oman verkkokaupan perustaminen? Haikailetko vaihdosta uuteen verkkokauppa-alustaan? Tekeekö mielesi uusia kuvia tai videoita verkkokauppaasi tai kotisivuillesi? Onko kaikki periaatteessa reilassa, mutta tarvitsisit pientä hienosäätöä toimintaasi? Laita meille viestiä asiassa kuin asiassa, katsotaan yhdessä mitä voimme saada aikaan!