Mukana kehittämässä Shopify Appeja

Mukana kehittämässä Shopify Appeja

Olemme mukana uudessa yrityksessä nimeltä Approosters, jonka ainoa tarkoitus on kehittää Shopifylle toimivia ja oivaltavia Appeja verkkokauppiaan näkökulmasta toteutettuna.
Miten hyvästä verkkokaupasta tehdään menestyvä verkkokauppa? Luet nyt Mukana kehittämässä Shopify Appeja 1 minuutti

Olemme mukana uudessa yrityksessä nimeltä Approosters, jonka ainoa tarkoitus on kehittää Shopifylle toimivia ja oivaltavia Appeja verkkokauppiaan näkökulmasta toteutettuna. Jokainen verkkokauppa on oma kokonaisuutensa, jonka takia Approostersissa kehitämme ratkaisuja erilaisten verkkokauppojen käytäntöjä palvelemaan.

Posti ja Matkahuolto Shopifyhin

Ensimmäinen julkaistu App kantaa nimeä Packrooster. Packrooster toimii pohjana logistiikan hoitamisessa suomalaisille Shopify-verkkokauppiaille. Packroosterissa on nyt alussa Postin ja Matkahuollon integraatiot, mutta lisää on tulossa. Pelkät kuljetusyhtiöiden rajapinnat eivät riitä: Packrooster on pakattu täyteen ominaisuuksia, jotka nopeuttavat ja helpottavat tilaustenkäsittelyä sekä tuovat kaivattuja lisäominaisuuksia lähettämiseen, kuten monipakettilähetykset ja tilauksen jakaminen useampaan eri lähetykseen (vaikka eri kuljetusyhtiöiden välillä). Lue lisää Packroosterista täältä ja asenna se omaan Shopify-kauppaasi jo nyt!

Lisää Shopify Appeja on tulossa!

Meillä on työn alla useita Shopify Appeja, jotka tuovat ratkaisuja monille Shopify-kauppiaille. Kannattaa käydä tilaamassa Approostersin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista Appeista sähköpostiisi ensimmäisten joukossa.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.